MARATÓ DELS CIMS

El matí es presentava radiant a Ordino, on prop de 650 corredor van prendre amb molta il·lusió els 42,5 kilòmetres de la Marató dels Cims que els portaria a pujar 3.000m de desnivell positiu per les valls del nord del país. En aquest terreny es va viure una interessant pugna entre Sergio Luis Tejero i l’andorrà Carlos Fernández en els primer kilòmetres. El primer, però, va controlar la cursa en tot moment i va creuar la meta amb una avantatge de més de 15 minuts. L’Alejandro Córcoles va acabar tercer. En categoria femenina, Núria Hospital s’enduia la prova després d’agafar les regnes de la cursa a l’equador de la prova superant a Anna Clapes, que acabaria segona, per davant de Paula Espinach.