PERE RULLAN I SOPHIE DUSAUTOIR, CAMPIONS

LA PARK PIOLETS COPA D’ANDORRA 2019, FINALITZA AMB DOBLE CITA

La Park Piolets copa d’Andorra d’esquí de muntanya 2018/ 2019 va donar el tret de sortida el passat 9 de desembre amb la cronoescalada nocturna del Pas de la Casa.

Les 9 proves del circuit nacional han donat com a campions a Pere Rullan i a Sophie Dusautoir en categoria absoluta.

Les classificacions finals han estat obtingudes amb els 6 millors resultats de cada participant.

FI DE CIRCUIT NACIONAL AMB DOBLE CITA

La mítica Travessa Ransol – La Serrera (SEC), del passat dissabte 30 de març i l’ECOA Skimo Race de diumenge 31, han tancat la copa d’Andorra, amb la Travessa 2 Valls en modalitat de “combinada”.

Els organitzadors van modificar els recorreguts inicials per adaptar-los a les condicions de neu d’aquest any i poder oferir uns traçats exigents alhora que vetllar per la seguretat dels participants.

En categoria absoluta, es van repetir vencedors els dos dies:
Ferran Teixidó/ Martí Làzaro i Maria Fargues/ Lorena Ledesma van entrar primers a meta.

En categoria masculina, Xavi Areny/ Ferran Vila van estar lluitant per la victòria diumenge, entrant a menys de 2’ dels primers

Manel Pelegrina/ Carles Rossell, que en La Serrera de dissabte van ser segons, diumenge van tornar a pujar al podi, en aquesta ocasió com a tercers.

A Pere Rullan li va ser suficient acabar segon dissabte per adjudicar-se el circuit.

En dones, el segon i el tercer lloc es van invertir dissabte respecte de diumenge:
La parella Queralt Riba/ Carol Cureau, segona a La Serrera, va ser tercera a l’ECOA Skimo Race, mentre que Txell Pagès/ Maite Navarro, terceres dissabte, van entrar segones diumenge.

En les categories més joves, a destacar Oriol Olm i Max Palmitjavila, que van ser els vencedors de les curses els dos dies, en categoria cadet i infantil respectivament.

(En breu es publicaran les classificacions generals definitives de la Park Piolets copa d’Andorra al web de la FAM)