Sophie Dusautoir i David Albós, campions d’Andorra

Sophie Dusautoir i David Albós, campions d’Andorra

Aquest cap de setmana s’han disputat les 2 últimes proves puntuables per a l’Hotel Piolets Park& Spa Copa d’Andorra d’esquí de muntanya 2016/2017.
Dissabte 15, la prova ajornada del 14 de gener, l’ECOA Skimo Race per equips i, avui dilluns 17, l’sprint a la pista Avet de Soldeu, Grandvalira.
El circuit nacional ha finalitzat amb l’entrega de premis i dinar a les instal·lacions del patrocinador, l’Hotel Piolets Park& Spa de Soldeu.

Sophie Dusautoir i David Albós, s’adjudiquen el nacional
El campionat nacional, que enguany canviava la normativa per a passar a sols tenir en compte els 5 millor resultats de cada esquiador, ha tingut com a guanyadors Sophie Dusautoir i a David Albós en categories absolutes femenina i masculina respectivament.
Amb la Sophie, han pujat al podi Lorena Ledesma i Patty Gutiérrez.
El podi masculí no s’ha decidit fins avui, i David Albós ha estat acompanyat per Xavi Areny i Martí Lázaro.

Sprint Soldeu
La cursa d’avui, amb sortida a la base de la pista de Copa del Món d’esquí alpí, l’Avet de Soldeu, ha garantit l’emoció del circuit nacional fins a la línia de meta.
En la primera ronda, Sophie Dusautoir ha trencat una fixació patint una caiguda sense conseqüències greus, que no li ha impedit fer-se amb la victòria de la cursa.
L’han acompanyat al podi Maria Fargues i Patty Gutiérrez.
En categoria masculina, la final ha estat protagonitzada per Xavi Areny, que ha vençut per davant David i Joan Albós, 2n i 3r respectivament, que han entrat seguits del júnior Sergi Casabella i Marc Font, amb caiguda inclosa en la línia de meta per intentar esgarrapar la 4a plaça.

ECOA Skimo Race
La prova que s’havia programat per al 14 de gener i que es va haver d’aplaçar per mal temps, es va poder disputar aquest dissabte.
Amb unes molt bones condicions de neu, es va traçar un recorregut que va permetre als equips gaudir de la muntanya que envolta Arcalís.
La victòria va ser per a David Albós/ Xavi Areny en categoria masculina i per a Maria Fargues/ Sophie Dusautoir en fèmines.