Xavi Teixidó, Top 10 a les Skyrunner® World Series

Xavi Teixidó, Top 10 a les Skyrunner® World Series

Avui dissabte 3 de juny, a les 6 del matí, l’ultramarató de Madeira donava la sortida a 132 homes i 16 dones per a recórrer els 55 quilòmetres i 4.000m de desnivell positiu .

La prova, puntuable per a les Sky Ultra de les Skyrunner© World Series, sortia de 425m d’alçada tenint el punt més alt a 1.861m al Pico Ruivo després de 13 quilòmetres de l’inici, per començar una baixada de 24 quilòmetres fins a nivell del mar i pujar a gairebé 1.000m i tornar a baixar fins a la meta, situada en el mateix punt que la sortida: Santana.

TOP 10

L’únic representant de la FAM, Xavier Teixidó, ha aconseguit una excel·lent 9a plaça després d’invertir 6h32’29” en fer els 55 quilòmetres i 4.000 metre D+ de l’ultra marató portuguesa.

El seleccionador nacional, Carlo Ferrari, es mostrava molt content i satisfet pel resultat aconseguit pel Xavi en la seva segona prova en el circuit de les World Series.

La cursa ha estat guanyada -amb récord- per Jon Albon, que ha entrat amb un temps de 5h45’36”, rebaixant el récord anterior que ostentava Cristofer Clemente des de l’any passat (6’00’28”).

En dones, la victòria ha estat per a Hillary Allen (7h06’22”)

Recordar que tots els corredors de l’equip nacional de curses de muntanya compaginen les seves respectives feines amb les competicions arreu del món i els entrenaments que requereix estar entre l’elit mundial.

L’equip nacional de curses de muntanya compta amb el suport de MoraBanc, Viladomat esports i Multisegur assegurances.

PROPERES CURSES

El proper 11 de juny, Ferran Teixidó, sense gairebé temps per assaborir la fita historica aconseguida ahir amb la victòria en la vertical de Madeira del Vertical Kilometer World Circuit, correrà una nova prova d’aquesta competició a FuenteDé, Cantàbria (SPA)

 

Enllaç a resultats:
http://apus.uma.pt/trail/#/event/52/126/results/intermediate

Perfil cursa: