JORNADES TÈCNIQUES DE LA ISMF, A ANDORRA

JORNADES TÈCNIQUES DE LA ISMF, A ANDORRA

A partir del proper dijous dia 15, els delegats de totes les federacions internacionals membres de la ISMF arribaran al Principat per assistir a unes jornades tècniques del departament de “management” de l’ens.

La trobada de treball tindrà lloc a Andorra fins al diumenge 18

Està prevista una assistència de 60 membres, vinguts de 30 països.

En les reunions de treball, es prenen decisions tan importants com ara a qui se cedeixen els drets d’imatge, directius a seguir en la propera temporada.

El “management” de la ISMF, és el màxim òrgan de control i decisió dins l’organització.

La FAM, ambaixadora de la marca Andorra

La Federació andorrana de muntanyisme, com amfitriona de la trobada, ha preparat un programa on s’inclou la coneixença del país en les estones lliures, amb sortides de muntanya guiades, possibilitat de gaudir de les aigües termals, visites culturals.

D’aquesta manera, la FAM vol donar a conèixer els recursos d’Andorra als membres de la ISMF més enllà del que ja coneixen gràcies a la celebració de la Fontblanca, la cursa d’esquí de muntanya inclosa dins el calendari mundial.