“Gran treball fet”

“Gran treball fet”

Avui dijous 21 de setembre, l’equip nacional de curses de muntanya ha fet una valoració del que ha estat fins ara la temporada internacional a les Skyrunner© World Series.

Els corredors Òscar i Marc Casal, Ferran i Xavi Teixidó i el director tècnic, Carlo Ferrari, han parlat del recorregut fet i del que queda en el cas dels germans Casal, en una taula convocada per Mora Banc i encapçalada per Mireia Maestre, directora de màrqueting, comunicació i qualitat del principal patrocinador de l’equip nacional de curses de muntanya.

FERRAN TEIXIDÓ: LESIONAT, PERÒ AMB RESULTATS ESPECTACULARS

Ferran Teixidó va fer un inici de temporada espectacular, amb 2 setenes posicions i 2 victòries en el Vertical Kilometer© World Circuit.

La inflamació del genoll va fer que hagués de deixar d’entrenar i, en no poder estar al nivell desitjat per tornar al circuit mundial, va decidir deixar la competició fins a estar física i mentalment al 100%

XAVI TEIXIDÓ: RETORN A L’EQUIP NACIONAL AMB TOP10 MUNDIAL

“El retorn de Xavier Teixidó no pot ser si no valorat molt positivament”, explicava Carlo Ferrari a la roda de premsa d’avui.
El gran dels Teixidó signa una 7a plaça a les Sky Ultra mundial en el seu retorn a l’alta competició.

MARC CASAL: FINAL DE TEMPORADA AMB OBJECTIU DE MILLORAR

Marc Casal, a un mes de finalitzar la temporada amb la cursa de Limone (ITA), valora també positivament el recorregut fet fins ara en copa del món, on encara vol “rascar alguna cosa”.

ÒSCAR CASAL:

Igual que el Marc, l’Òscar ara pensa en recuperar i aguantar l’últim mes que queda fins a la cursa italiana, que puntua +20% en la general de les Skyrunner© World Series, en bones condicions de salut, donat que “ara arriba el fred i un encostipat pot deixar-te fora de cursa”.
Últimes setmanes on alimentació, recuperació, físio i preparació són molt importants per arribar en bones condicions de salut a una cursa on es preveu hi sigui a la línia de sortida els millor corredros d’Sky Classic del moment.


Enllaç a declaracions Marc i Òscar Casal:

https://www.facebook.com/FederacioandorranamuntanyismeFAM/videos/1663643737042346/