Top 20 per als germans Casal a Limone (ITA)

Top 20 per als germans Casal a Limone (ITA)

Avui dissabte 14 d’octubre, s’ha celebrat la Limone Xtreme (ITA) dins les Skyrunner® World Series, puntuable per a les Sky Classic mundials.

La cursa tenia sortida i arribada a la localitat de Limone Sul Garda, gairebé a nivell de mar (a 67m d’altitud), per a encarar 3 pujades que acumulaven un desnivell positiu de 2.500m, fent un recorregut circular de 29 quilòmetres, amb el punt més alt a 1.621m d’altitud (Monte Carone)

Les condicions de la cursa han estat de molta calor.

TOP 20 PER ALS GERMANS CASAL I TOP 10 FINAL

La línia de sortida tenia a l’elit mundial, donat que aquesta cursa donava un 20% de punts extres respecte a d’altres curses del calendari i això podia decidir els campions del món 2018

Els germans Casal, arribaven a Limone amb un “gran treball fet durant tota la temporada, mantenint la regularitat i amb les lesions que ens han respectat”, manifestava Fabrizio Gravina, entrenador dels 2 corredors FAM

La calor ha estat la protagonista, amb temperatures de 30 graus, cosa que ha fet que la hidratació entrés en l’estratègia de cursa.

L’Òscar, després d’una estona de no trobar-se bé, ha pogut recuperar-se i continuar, per entrar junts amb el Marc meta (3h28’14”), i signant la 16a i 17 places, cosa que els dona 42 i 38’4 punts respectivament i, si no hi ha cap modificació d’última hora, el Marc finalitzarà 7è del món, mentre que l’Òscar serà 9è (millors 5 puntuacions en un calendari d’11)

L’Òscar, acabava “content al final. He estat apunt de plegar. Ha estat una cursa molt dura, molta calor i la gent amb rampes per tot arreu. Però m’he pogut recuperar i he acabat fort”.

L’italià Marco de Gasperi ha estat el vencedor i nou record de la cursa, amb un crono de 3h07’32”, seguit del jove català Jan Margarit i de Stefan Knopf (GER)
En dones, les posicions capdavanteres s’han anat alternant. Finalment la sueca Alexandersson ha sigut la més ràpida amb 3h31’11”, seguida de Maier i Debats.


Enllaç a perfil cursa
Enllaç àlbum imatges
Enllaç puntuacions Skyrunner®World Series