Òscar Casal tanca temporada internacional al VK de Fully

Òscar Casal tanca temporada internacional al VK de Fully

Avui dissabte 21 d’octubre, s’ha corregut el mític quilòmetre vertical de Fully, Suïssa, puntuable per a Vertical Kilometer® World Circuit.

La cursa ha tingut un desnivell positiu de 1.000m en 1’920km de recorregut, sortint de Belle-Usine i arribant a Garettes (1.500m d’altitud), recorrent vinyes, bosc i la tradional via fèrria, amb trams amb un pendent del 50%.

ÒSCAR CASAL, 22è

Òscar Casal (34’50”), ha finalitzat les competicions internacionals amb la vertical suïssa, on manifestava haver “patit de valent. Als 750 de desnivell, m’he quedat sense força. He patit, però gràcies al gran ambient, he aconseguit arribar”

Òscar Casal, 22è, ha invertit 20″ més que en la seva darrera participació en la Fully, mentre que el vençedor d’aquesta edició, l’italià Götsch, ha pulveritzat el rècord anterior, parant el crono en 28’53”

En dones, la més ràpida ha estat la francesa Christelle Dewalle, amb un temps de 35’10”

 

Temps cursa