WILL JUILLAGUET I SOPHIE DUSAUTOIR, GUANYADORS DE LA NOCTURNA DEL PAS

WILL JUILLAGUET I SOPHIE DUSAUTOIR, GUANYADORS DE LA NOCTURNA DEL PAS

Avui dissabte 9 de desembre, s’ha disputat la XXI cronoescalada nocturna del Pas de la Casa, organitzada pel Club pirinenc andorra i puntuable per a la Park Piolets copa d’Andorra d’esquí de muntanya.

65 esquiadors repartits en les 4 categories (cadets, infantil, júnior i sènior) vinguts tant de França com de Catalunya, han pres la sortida al costat dels esquiadors nacionals.

Els més joves han sortit a les 17h30, mentre que els sènior ho han fet a les 18h.

Tots tenien el mateix recorregut, amb un desnivell de 420 metres i final al Coll Blanc, punt que separa el sector del Pas de la Casa del de Grau-Roig (Grandvalira).

La nevada d’ahir i el fred d’avui que ha permès fer neu de cultiu durant tot el dia, acompanyat de cel ras durant la cursa, ha permès celebrar aquesta edició en bones condicions.

SOPHIE DUSAUTOIR GUANYA A CASA

La corredora del ECPCGR ha estat la més ràpida en dones amb un temps de 21’34″98, seguida d’Imma Parrilla (SEC) i Pilar Quesada (Peñalara).

El vencedor absolut de la cursa ha estat el jove francès Will Juillaguet, amb un temps de 16’47″90, seguit del català Joan Reyné (17’08″54)) i Titouan Holag (17’11″20)

Gerber Martín ha estat el corredor andorrà més ràpid, amb un temps de 18’11″04 que li ha permès marcar el 4t millor temps.

En les categories joves, sols hi ha hagut representació femenina en cadet, on s’ha imposat Andrea Sinfreu.
En nois el més ràpid ha estat Alex Trinquier.

En infantil, Pere Boltas ha vençut, mentre que en júnior Pau Coll (esquí Club Camprodon) ha entrat primer parant el crono a 18’01″80, seguit dels andorrans Sergi Casabella (CPA) amb un temps de 19’03″81 i Carles Serra (ECPCGR) amb 19’09″82

PROPERA COMPETICIÓ DEL NACIONAL

La propera cursa del circuit nacional serà la 5a Morabanc Dynafit 3 Fronteres el 31 de desembre, vertical organitzada per l’Esquí club Pas de la Casa Grau-Roig (ECPCGR)

 

 

Classificacio per categories