ACORD REFUGIS GUARDATS - FAM

ACORD REFUGIS GUARDATS - FAM

El passat 23 de novembre, els 4 responsables dels refugis guardats d’Andorra i la Federació andorrana de muntanyisme, van signar un acord de col·laboració que permetrà els federats gaudir d’avantatges als establiments.

Margaret Baró pel Refugi del Comapedrosa, Carmen Botargues per la Borda Sorteny, Roger Ferrer pel de Juclar i Alain Arias com responsable del recentment rehabilitat refugi de l’Illa, van rubricar el document que ha de ser l’inici de la creació de sinèrgies conjuntes.

Amb aquest acord, queden oficialitzats descomptes en pernoctacions i serveis de restauració, al mateix temps que s’obre la via per a l’homologació amb convenis amb altres entitats excursionistes estrangeres.

Els refugis guardats signen l’acord en una aposta ferma per continuar donant un servei de qualitat alhora que amb avantatges per als muntanyencs federats.