JORDI SOLÉ, EL MILLOR ANDORRÀ A LA XINA

JORDI SOLÉ, EL MILLOR ANDORRÀ A LA XINA

Avui divendres 15 de desembre, s’ha disputat la primera cursa de la ISMF World Cup 2017/ 2018, en format de vertical.

El circuit mundial d’esquí de muntanya arribava a la Xina per primer cop a la història, amb el complex de Wandong Ski Resort com amfitrió.

Les condicions han estat de sol però temperatures extremadament baixes.

JORDI SOLÉ CONFIRMA EL SEU BON MOMENT DE FORMA

La FAM ha desplaçat un equip de 5 persones fins a la Xina: els esportistes Gerber Martin, Xavi Areny i Jordi Solé acompanyats dels tècnics David Fillet i Xavi Comas.

Jordi Solé ha estat l’esquiador andorrà més destacat en la vertical d’avui, amb una 26a plaça (19’08”) i un percentatge del 12% respecte el vencedor, l’alemany Anton Palzer, que ha parat el crono de la vertical de 500m des desnivell i 2.250m de recorregut, en 16’58”

En Jordi, a l’arribada a meta, es mostrava satisfet de l’inici de temporada d’avui “m’he trobat amb bones sensacions, esperant continuar la temporada amb força”.

Gerber Martin i Xavi Areny han marcat el mateix temps, 20’07”, entrant en 29è i 30è lloc respectivament i d’un total de 42 participants de 13 països diferents.

Xavi Comas, feia una valoració tècnica positiva d’avui, “en una cursa molt exigent des de la sortida pel ritme imprès tan ràpid pels caps de cursa malgrat ser un traçat de pendent regular i dret”.

Demà tindrà lloc la cursa sprint a partir de les 9h30 horari xinès (+7h respecte d’Andorra)

 

Resultats