SOPHIE DUSAUTOIR VENÇ A LA MOLINA

SOPHIE DUSAUTOIR VENÇ A LA MOLINA

Ahir dissabte 16 de desembre, La Molina va celebrar una nova edició de la Crononiu, la cronoescalada nocturna ceretana, que arribava a la seva XII edició i que s’emmarca dins les celebracions dels 75 anys de l’estació d’esquí catalana.

La FAM va competir amb Sophie Dusautoir, els espoirs Euan Prieto i Marc Font (recuperant-se d’una lesió al genoll), i els júnior Sergi Casabella, Carles Serra i Arnau Soldevila.

SOPHIE DUSAUTOIR, GUANYADORA ABSOLUTA

En dones, Sophie Dusautoir es va adjudicar la cursa FEEC, parant el crono en 42’12”15, seguida d’Alba Xandri, a tan sols 2”26. Tercera va ser Júlia Garriga, a 2’17” de l’andorrana.

En categoria espoir, Euan Prieto (5’44”44) va pujar al segon calaix del podi, mentre que Marc Font, sortint d’una lesió, va aconseguir el 6è millor temps. El vencedor en aquesta categoria va ser també el guanyador absolut masculí: el francès Will Juillaguet, amb 32’13”88

Els júnior també van fer una gran actuació, amb Sergi Casabella 2n (36’17”49), Carles Serra 3r (36’27”60) i Arnau Soldevila 5è (37’44”76) en una categoria on es va imposar el futur de l’esquí de muntanya català: Pau Coll (33’49”28)

VALORACIÓ TÈCNICA

Xavi Capdevila, que s’estrenava en competició com a tècnic FAM, va fer una valoració molt positiva dels resultats obtinguts, destacant la tecnicitat de l’estat de la pista, que “pel fred en que es va córrer es trobava amb neu molt dura i alguns corredors inclús van tenir problemes per lliscament i caigudes”.

L’inici de la prova es va retrassar i els resultats finals també per congelació dels cronos, cosa que va fer que la sortida es prengués ja amb negra nit i que els nostres esportistes tornessin a Andorra molt tard.

L’sprint d’avui a La Molina, no es disputa per suspensió de l’organitzador, La Molina club d’esports

 

IMATGES FACEBOOK