LA FAM IMPULSA EL FREERIDE

LA FAM IMPULSA EL FREERIDE

La Federació andorrana de muntanyisme dona suport als esportistes de freeride del país, plantejant la incorporació d’ aquesta disciplina entre les activitats emparades per la federació.

El Freeride, esport en ràpida evolució a Andorra, serà inicialment emparada per la FAM amb la finalitat de rebre en un futur una cobertura equiparable a la que reben els altres equips nacionals que es promocionen des de la Federació.

La vinculació d’aquest esport amb la muntanya i el medi en que es desenvolupa motiva aquest inici de col·laboració i que haurà d’anar guanyant forma amb el sosteniment de l’equip nacional i la promoció d’aquesta disciplina esportiva.

L’acció té com objectiu crear sinèrgies entre els dos col·lectius, tot i que de moment no es pot parlar d’una integració definitiva fins a l’eventual validació per part de l’Assemblea General i després d’haver avaluat aquest primer pas.