DAVID PÉREZ, 6è ALS CAMPIONATS DE FRANÇA

DAVID PÉREZ, 6è ALS CAMPIONATS DE FRANÇA

Ahir diumenge 14 de gener, Aussois a la Saboia francesa, va acollir els campionats de França d’esquí de muntanya en modalitat individual.

El traçat sènior comptava amb 1.850m de desnivell, 6 pujades i 6 baixades.

La FAM va competir amb David Pérez Compte.

DAVID PÉREZ, 6è PROMESES

L’esquiador andorrà estudiant als Alps, David Pérez, compta amb un calendari de competicions amb algunes diferències respecte als seus companys que estudien a zones properes a Andorra.

En David, que aquesta temporada competeix en categoria sènior per primer cop, va ser 6è de la subcategoria promeses i 20è de la general als Campionats de França en cursa individual, amb un temps de 2h11’07

El vencedor en espoir va ser Samuel Equy, amb un temps de 1h56’01

VALORACIÓ TÈCNICA

Bona valoració de l’actuació de l’esportista andorrà per part del tècnic responsable de l’equip, Xavi Comas: “ El David està content perquè era el primer cop que competia en aquesta distància, donada pel canvi de categoria de júnior a sènior, i ha fet un bon resultat. La cursa tenia moltes zones planes, cosa que no afavoreix gaire al David, però va saber llegir bé el circuit i no cometre gairebé errades tècniques, senyal que ha fet un bon entrenament de pretemporada”.

“A nivell de percentatges, es queda molt aprop de poder anar a la propera competició ISMF. Amb una mica més d’experiència i entrenament, segur que estarà dins els objectius”.

La propera cursa del David, serà a casa: La Font Blanca.

PROPERES COMPETICIONS EQUIP NACIONAL

El proper cap de setmana tornen les competicions ISMF, on la FAM viatjarà fins a Villars (Suïssa) per a competir en les curses sprint i individual.

 

 

RESULTATS

+VILLARS