DAVID PÉREZ i DAVID ALBÓS, TOP 15 ALS CAMPIONATS D'ESPANYA

DAVID PÉREZ i DAVID ALBÓS, TOP 15 ALS CAMPIONATS D'ESPANYA

Ahir dissabte 3 de febrer, es van disputar els campionats d’Espanya d’esquí de muntanya en modalitat individual a l’estació aragonesa de Candanchú.

El traçat sènior va ser modificat per les nevades i les condicions meteorològiques, quedant en 4 pujades i 4 baixades, amb 1.400m de desnivell positiu.

La FAM va competir amb David Pérez Compte i David Albós, acompanyats pel tècnic Xavi Capdevila.

TOP 15 PER ALS ANDORRANS

L’esquiador andorrà estudiant als Alps, David Pérez, es va desplaçar fins a Candanchú per a competir en els nacionals espanyols després d’haver participat en la copa del món de la Font Blanca diumenge passat.

En David, va fer una bona cursa tot i patir una forta caiguda en la segona baixada, trencar la bota i patir forts dolors en el tormell i el genoll, marcant el 14è millor temps de la general sènior i millor 5è temps de la categoria “spoir” o promeses, amb un temps de 1h40’51″68

David Albós, que la setmana passada va competir en la Font Blanca Park Piolets copa d’Andorra i a l’igual que D. Pérez, va patir sortir amb dorsal alt per no haver participat en el campionat d’Espanya 2017, cosa que va fer que durant el primer tram de cursa no puguessin anar al seu ritme per les aglomeracions de competidors donat que l’organització sols havia marcat una traça i on en l’última baixada es van haver de dibuixar el recorregut fins a meta per manca de marcatge.

Albós va entrar just després del seu company David Pérez, parant el crono a 1h40’52″21 (15è)

La cursa va ser per al català Oriol Cardona, amb un temps de 1h28’30″03

 

IMATGES