RESULTATS MOLT POSITIUS A PUY SAINT VINCENT

RESULTATS MOLT POSITIUS A PUY SAINT VINCENT

Avui dijous 8 de febrer, la ISMF ha disputat la cursa individual puntuable per a la copa del món a Puy Saint Vincent.

El traçat sènior ha tingut 1.800m de desnivell positiu, amb 6 pujades i 6 baixades.

Els júniors, s’han enfrontat a 1.500m de desnivell positiu, amb 5 pujades i 5 baixades.

Les condicions han estat de molta neu, traçat per recorregut fora pista, molt alpí, passant per crestes, donant com resultat una cursa molt tècnica on els bons esquiadors amb bon nivell en baixada han pogut fer millor crono.

GERBER MARTIN I SERGI CASABELLA, MILLORS ANDORRANS

Gerber Martin, 37è sènior de 54 esquiadors que han pres la sortida, amb un 14’3% més de temps respecte el guanyador, l’italià Robert Antonioli (1h26’13”) ha estat l’unic andorrà de la categoria en creuar la línia de meta.

En Gerber ha aplicat la seva estratègia, “he anat de menys a més, que és la forma que a mi em funciona, fent la carrera al meu ritme i adelantant esquiadors durant el recorregut. La cursa ha tingut molta pendent, tant en les pujades com en les baixades, havent de parar compte en aquestes per a no caure i trencar material o bé lesionar-te. He acabat bé físicament, cosa que em fa sentir content del treball realitzat”.

Xavi Areny i Jordi Solé han abandonat per molèsties.

El primer, per estar sortint d’un fort refredat i, el segon, per problemes als isquiotibials.

En júnior, Sergi Casabella, amb un 11’5% respecte el guanyador i 14è de la seva categoria amb un temps d’1h29’38”, ha estat el més ràpid dels 3 esquiadors FAM en aquesta categoria a Puy Saint Vincent.
En Sergi explicava que “m’ha anat bé que el recorregut fos tècnic, donat que s’adapta a les meves característiques”.

Carles Serra i Arnau Soldevila han estat 16è (1h32’30”) i 18è (1h41’29”) respectivament, en una cursa guanyada un cop més per Andrea Prandi (1h20’26”)

El sènior “spoir” David Pérez, no ha pogut participar per la caiguda patida el passat cap de setmana en els Campionat d’Espanya individual a Candanchú​.

VALORACIÓ TÈCNICA

El tècnic Xavi Comas declarava estar molt satisfet pels percentatges marcats pel Gerber i pel Sergi Casabella, “malgrat no es reflecteixen en posicions, ja que països com Itàlia, Suïssa o França han portat molts esquiadors”.

DEMÀ, VERTICAL

Demà serà el torn per a la disciplina més explosiva, la vertical, on la federació andorrana competirà amb els mateixos esquiadors que avui menys Xavi Areny.

 

IMATGES

 

RECORREGUTS