ANDREA SINFREU, FREGA EL PODI

ANDREA SINFREU, FREGA EL PODI

Avui dissabte 24 de febrer, la ISMF ha celebrat la prova individual dins els Campionats europeus d’esquí de muntanya després de l’aturada per mal temps dels sprints de dijous i la cancel·lació ahir de la vertical, que es disputarà demà diumenge 25.

La cursa ha tingut 3 traçats diferents:
Sènior, amb 1.620m de desnivell positiu i 5 pujades; júnior, amb 1.170m i 4 pujades i cadets, amb 850m positius i 3 pujades.

La competició no ha tingut passos tècnics, ha estat més física, amb parts de traça gelada i a les baixades canvis de neu.

ANDREA SINFREU, PER EL PODI EN L’ÚLTIM CANVI DE PELLS

Andrea Sinfreu, l’única component femenina als europeus 2018, ha fet una gran cursa, entrant 4a.
La jove esquiadora, anava tercera però, en l’últim canvi de pells ha perdut temps i, en els últim metres, la francesa Paillard l’ha adelantat.
“He fet un error en el canvi, sóc conscient que he de millorar, però també sé que puc estar davant”, manifestava l’Andrea en acabar.

El també cadet Oriol Olm, no s’ha trobat bé, recaient en un antic asma degut a l’ambient fred d’avui i al sofre en suspensió, cosa que l’ha fet abandonar.

En júnior, Sergi Casabella ha entrat 11è, obtenint el millor resultat de la temporada, a un 7% de l’imparable Andrea Prandi.
Arnau Soldevila ha fet també una gran cursa, amb un excel·lent percentatge (15’3%) respecte el guanyador.
Carles Serra ha abandonat, per no trobar-se bé.

En sènior “espoir”, Marc Font comença a entrenar fort després de l’operació de lligaments al genoll i encara no està al 100% de forma física.
Tot i així, el tècnic Ferran Vila valora com correcta la seva cursa.

En sènior, Xavier Areny, que sortia amb la 6a plaça final en l’sprint aturat dijous, ha estat 34è (1h19’25”), amb molt bon percentatge (12’8%) respecte el vencedor, Rober Antonioli (1h10’21”)

Gerber Martín, en la seva línia, ha anat de menys a més, entrant 38è amb molt bon percentatge i un temps d’1h20’38”
Ferran Vila qualificava de molt bona cursa la competició d’en Gerber.

David Albós, tornant de la lesió a l’esquena, ha fet una primera part de la cursa molt correcta, però ha perdut temps a la segona, entrant 43è.

Jordi Solé, que no s’ha trobat bé, ha entrat 49è

 

IMATGES

RESULTATS