CONVENI REFUGIS GUARDATS FEEC - FAM

CONVENI REFUGIS GUARDATS FEEC - FAM

Avui dimarts 6 de març, la FEEC (Federació d’entitats excursionistes de Catalunya) i la FAM, han signat un conveni pel qual els federats d’ambdues entitats tindran reciprocitat en els preus dels serveis dels refugis guardats d’ambdós territoris.

La signatura s’ha dut a terme en la seu de la FEEC per part dels presidents Jordi Merino (per la part catalana) i Jaume Esteve.

Per als federats catalans, suposa el poder utilitzar els refugis del Comapedrosa, la Borda Sorteny, Juclar i el refugi de l’Illa a preus convinguts en el recent acord del novembre del 2017 entre els responsables dels refugis guardats del país i la direcció de la FAM.

Per las federats andorrans, suposa poder gaudir dels refugis guardats FEEC a preus reduïts, amb importants descomptes en pernoctacions i serveis de restauració.

 

Carxa de refugis FEEC