CAP DE SETMANA DE COMPETICIONS: ECOA SKIMO RACE & 40a TRAVESSA RANSOL - LA SERRERA

CAP DE SETMANA DE COMPETICIONS:  ECOA SKIMO RACE & 40a TRAVESSA RANSOL - LA SERRERA
ECOA Skimo Race

Ahir dissabte 31 de març, es va celebrar l’ECOA Skimo Race, amb sortida i arribada al sector Arcalís de Vallnord que, degut a les previsions meteorològiques previstes, va haver de fer modificacions en el seu recorregut durant el mateix divendres.

La cursa va ser puntuable per a la Park Piolets copa d’Andorra d’esquí de muntanya, comptant amb un recorregut per a les categories per equips sènior i júnior masculí de 1.650m de desnivell positiu i una distància de 12 quilometres, mentre que les júnior femení i els individual cadets van fer-ne 900 D+ i 6’5 km. ELs infantils, també en format indivisual, van tenir un traçat de 450m D+ i 3 km de distància.

Jordi Alís i Will Juillaguet van ser els guanyadors absoluts de la prova, amb un temps de 1h54:24.32
Marc Font i Euan Prieto van ser el segon equip en creuar la meta, amb un temps de 1h57:53.86
El tercer equip en categoria masculina va ser el format per Ferran Teixidó i Marc Vila, que van marcar 2h00:05.26

En dones, la parella més ràpida va ser Maria Fargues/ Lorena Ledesma (2h22:48.04)

En equips mixtes, Sophie Dussautoir i Xavier Capdevila es van imposar amb un temps de 2h10:25.89

40a Travessa Ransol- La Serrera

Amb unes condicions meteorològiques ben diferents, avui s’ha disputat la 40a edició de la travessa Ransol – La Serrera.

La parella formada per Marc Pinsach i Oriol Cardona, ha estat la més ràpida de totes les participants, emportant-se la victòria amb un temps de 2h00:34.31
Xavier Areny i Gerber Martín han entrat segons amb 2h02:31.95, seguits dels vencedors d’ahir: Jordi Alís/ Will Juillaguet (2h10:18.44)

En dones i en parelles mixtes, han repetit victòria Maria Fargues/ Lorena Ledesma i Sophie Dussautoir i Xavier Capdevila.

Combinada

Per primer cop els clubs organitzadors han decidit crear sinèrgies i fer una classificació combinada de les 2 curses per equips, on Jordi Alís/ Will Juillaguet han sigut els clars vencedors amb un temps total de 4h04:42.76

Marc Font / Euan Prieto han aconseguit la segona posició en haver fet les dues curses en 4h14:09.35

Xavier Freixinet / Jordi Ordóñez han sumat el tercer millor temps: 4h20:03.95

Les vencedores en parelles femenines d’ambdós dies, Maria Fargues / Lorena Ledesma han estat les clares guanyadores, amb 5h11:38.12 (més d’una hora d’avantage sobre les segones classificades)

Sophie Dussautoir / Xavier Capdevila, únic equip mixte en finalitzar ambdues competicions, han sumat un total de 4h39:51.54

Amb aquest cap de setmana de competicions amb condicions immillorables de neu, finalitza el circuit nacional.

La classificació general final estarà disponible en breu en el següent enllaç (final pàgina, dreta):