SERGI CASABELLA I XAVI ARENY, MILLORS ANDORRANS A ITÀLIA

SERGI CASABELLA I XAVI ARENY, MILLORS ANDORRANS A ITÀLIA

Divendres es va disputar l’última cursa esprint de la ISMF world cup a Madonna di Campiglio, a les Dolomites italianes.

El circuit era molt exigent, amb uns desnivells en el recorregut al límit superior del permès i una neu que patinava força en alguns trams, per la qual cosa, els esquiadors havien d’estar atents a no patir caigudes. A l’estat de la neu i pendent, se li sumava la tecnicitat del recorregut, amb trams a peu llargs i escaletes.

El júnior Sergi Casabella, va marcar el 6è millor temps de les classificatòries i un 9è lloc final.

Xavi Areny, va finalitzar 23è

A l’ultima cursa individual del circuit mundial celebrada avui, Sergi Casabella ha tornat a ser el millor júnior FAM, entrant 11è (1h27’32”), seguit de prop per Carles Serra (13è) i Arnau Soldevila (15è)
En Sergi ha marcat un excel·lent percentatge respecte el vencedor, el suís Julien Ançay (1h18’29”)

En sènior, Xavi Areny ha estat 31è (1h51’16”), mentre que Gerber Martin ha marcat el 38è millor temps (1h53’21”)

Jordi Solé s’ha retirat per malestar físic.

El guanyador en aquesta categoria ha estat l’italià Robert Antonioli (1h36’06)

La valoració del tècnic Xavi Comas és positiva: “Avui ha estat una cursa tècnica en el seu conjunt, amb neu variable i en alguns trams gelada a les baixades, trams a peu, moltes conversions. Una cursa molt complerta, amb bona meteo. Ha estat una bona manera de tancar la temporada. Tots els nostres corredors han lluitat fins al final”

 

IMATGES INSTAGRAM

IMATGES TWITTER

RESULTATS