ÒSCAR CASAL I IMMA PARILLA GUANYEN LA VERTICAL DELS ISARDS

ÒSCAR CASAL I IMMA PARILLA GUANYEN LA VERTICAL DELS ISARDS

La 2a cursa puntauble per a la Multisegur copa d’Andorra de curses de muntanya 2018 ha sigut la VII verticals dels isards, organitzada pel Soldeu esquí club.

La competició ha comptat amb 2 recorreguts, un per a les categories júnior, veterà i màster i un altre per a cadets, aleví i infantil.

La cursa puntuable per a la copa d’Andorra per a majors de 18 anys, de 4.850m i 943m D+
El recorregut per als joves ha estat de 3.850m i 647m D+

Els pendents oscil·laven entre el 21 i el 35%

ÒSCAR CASAL I IMMA PARILLA, ELS MÉS RÀPIDS

Òscar Casal (SEC) ha estat el vencedor absolut de la cursa puntuable per al circuit nacional amb un temps de 36’33”10, el seu germà Marc (SEC), ha entrat segon (36’37”56), seguit de Gerard Espanyo, amb 37’36”23 (Mountain runners Berguedà)

En dones, s’han invertit les 2 primeres posicions de la 1a cursa del calendari, emportant-se la victòria Imma Parrilla (Triatló Serradells) amb un crono de 46’47”24, seguida de Roser Español (UEU), amb 49’17”22 i de Giulia Portaluri (Matxacuca), que ha entrat a meta després de 50’25”26 d’haver pres la sortida a la plaça del Comú de Canillo.

El júnior més ràpid ha estat Sergi Casabella (SEC), amb 41’07”78

JOVES

En el recorregut per als més joves, en cadet (15 a 17 anys), un cop més Oriol Olm i Andrea Sinfreu, del club organitzador, s’han imposat a la resta de competidors, sent els més ràpids en categoria masculina i femenina respectivament de les 3 categories que corrien el circuit curt.

 

+Info cursa

Resultats totes categories

Fotos podis absoluts