MARC CASAL, 4t A LES SKYRUNNER® WORLD SERIES

MARC CASAL, 4t A LES SKYRUNNER® WORLD SERIES

A les 8h30 la SkyMarathon de Livigno (ITA) donava la sortida a la cursa amb “extra bonus” del 50% per a les Skyrunner® World Series.

Amb un recorregut modificat lleugerament, l’edició 2018 ha tingut 2.500m de desnivell positiu en 34 quilòmetres de recorregut (dades no modificades en web organitzador)

El punt més alt del recorregut era a 3.047m i la sortida i l’arribada a Livigno.

El traçat discorria per la frontera italo-suïssa, dins el Parc Nacional de l’Stelvio.

MARC CASAL, A TOCAR DEL PODI

Marc Casal ha entrat 4t a meta (3h40’38”), en una cursa que “he anat de menys a més, en una cursa amb 3 quilòmetres molt plans on es podia córrer molt, però a mi no se’m dona bé. He sortit amb el grup capdavanter, juntament amb l’Òscar, i hem arribat al final de la primera pujada en el top 5. M’he enganxat al Pascal, que sé que és fort i el seu ritme i el meu eren similars. A la tercera baixada, ell s’ha escapat, entrant segon. He tingut molt bones sensacions i ha estat una de les poques curses on realment he disfrutat, juntament amb Zermatt 2017. Estic súper content d’entrar quart amb el nivell que hi havia”

Òscar Casal no s’ha trobat bé, fins al punt que “he acabat la cursa com he pogut, tot i que al quilòmetre 20 he pensat en plegar. L’última pujada se m’ha fet eterna. M’he hagut de parar i assentar-me a les pedres. Un dia per a oblidar”

LÒscar ha finalitzat amb un temps 4h06’13, en principi, en 20a posició a falta que l’organització faci públics els resultats oficials.

El podi masculí ha estat per a Petter Engdahl (3h33’26”), seguit de Pascal Egli (3h38’01”) i David Sinclair (3h39’16”)

En dones, dues catalanes han estat lluitant fins al final per la victòria, imposant-se Laura Orgué (4h10’11”) a Sheila Avilés (4h10’45”)
Tercera ha entrat la italiana Elisa Desco (4h19’45”)