LAIA TAULATS ENLLUERNA AL CAMPIONAT DE CATALUNYA

LAIA TAULATS ENLLUERNA AL CAMPIONAT DE CATALUNYA

Aquest passat cap de setmana, La Vall de Boí ha acollit el Campionat de Catalunya d’escalada en bloc organitzat per la FEEC (Federació d’entitats excursionistes de Catalunya)

La població on han tingut lloc les competicions ha estat Barruera, poble que també ha donat la sortida i arribada a les curses de muntanya englobades dins el Buff Mountain Festival, amb la Buff Èpic Trail com cursa de les Skyrunner® World Series.

La competició d’escalada ha donat cabuda a totes les categories, on la FAM ha participat amb 7 escaladors:
Guillem Colell i Joan Carlos Mourelo en categoria absoluta, Marc Esteban, Izan Mato en sub15 i Laia Taulats, Cora Rybak i Mia Pijuan en sub 12.

Josué Rodríguez i Sergi Balmes van ser baixa per motius personals.

25 participants d’absoluta i 45 juvenils van prendre part en el campionat.
La cpoincidència a Barcelona d’una prova d’escalada de dificultat va fer que els escaladors de més nivell fossin baixa, tot i que hi va haver alguns que van fer doblet.

La selecció espanyola no va estar present per desplaçament a Copa d’Itàlia.

La competició es va fer en condicions de molta calor, cosa que va afectar al grip.

Molts joves escaladors, que competien per primer cop en Campionat de Catalunya, van poder estar al costat d’escaladors amb experiència internacional (Aida Torres)

LAIA TAULATS S’EXHIBEIX

La jove Laia Taulats va fer tots els top al primer intent, guanyant en la seva categoria (sub 12)
El seleccionador nacional, Eduard Martin, qui va acompanyar l’equip a la competició, destacava la gran actuació de la jove de la FAM, qui va deixar bocabadats als assistents per la seva fortalesa.

CATEGORIA ABSOLUTA

Guillem Colell i Joan Carles Mourelo van fer “un bon paper. Hi havia molt nivell”.
Aquesta era la valoració del tècnic Eduard Martin.
Guillem Colell no ha pogut participar en la Copa d’Espanya per coincidència amb exàmens i aquesta era la primera competició de la temporada fora d’Andorra.

SUB12 i SUB15

“Tant la Mia com la Cora han fet molt bona classificatòria, però errors de lectura els han fet no poder fer cap top. En Marc i l’Izan han fet bonus, però no han passat a la final on sols entraven els 6 millors”

 

FOTOS (Eduard Martin)