PODI PER A MARC CASAL A ZERMATT

PODI PER A MARC CASAL A ZERMATT

Les Skyrunner©World Series han tornat avui després d’unes setmanes de descans amb la cursa Matterhorn Ultraks, puntuable per a la modalitat Sky Classic.

49 quilòmetres i 3.600m D+ amb sortida i arribada a Zermatt (Suïssa)

El punt més alt estava situat a 3.130m d’altitud, el cim del Gornergrat.

MARC CASAL, 2n

Marc Casal ha entrat segon a la meta de Zermatt, a tan sols 1’ del vencedor, el local Martin Anthamatten (5h00’24”)

Des de l’inici de cursa, Marc Casal s’ha posicionat al grup capdavanter.
“Hem anat junts amb el Martin tant la primera pujada com la primera baixada. Em trobava bastant bé. Després, en veure que ell tenia un ritme més ràpìd, he decidit fer la meva cursa. He fet la segona pujada tot sol. He coronat el punt més alt a 2’ del Martin. La tercera i la quarta pujada l’hem fet conjuntament amb el Genís Zapater. L’he pogut deixar enrere al final de l’última pujada. El peu m’ha fet força mal, m’he tornat a caure i m’he fet mal al genoll. No he tingut bones sensacions, però he pogut superar el malestar i fer un parcial de 7 minuts menys en la segona part de la cursa respecte de l’any passat”.

Fabrizio Gravina, el preparador físic dels germans Casal i col·laborador FAM, també es mostrava molt satisfet per la feina feta pel Marc “millor no ho podia haver fet. El Marc ha fet una gran cursa sent capaç de millorar el seu parcial en la segona part del recorregut de forma espectacular. Ara ja toca pensar en Escòcia (Campionats del món) i en Limone, on anirem a fer-ho molt bé”.

El català Genís Zapater ha sigut tercer amb un temps de 5h02’22”

En dones, Virginia Pérez ha sigut la més ràpida amb un crono de 5h56’06”.

 

FITXA CURSA