GUILLEM CAMPENY I CHEYNNA TRETO, GUANYEN A CANILLO

La Multisegur copa d’Andorra de curses de muntanya va celebrar aquest passat dissabte 1 de setembre la Marató de les Valls de Canillo.

El bon temps va ser present a la cinquena edició de la cursa del Soldeu Esquí Club.

Uns 60 corredors van participar en les diferents categories puntuables per al circuit nacional.

GUILLEM CAMPENY, EL MÉS RÀPID

Guillem Campeny va ser el més ràpid, amb un temps de 4h16’09”
El corredor del SEC i membre de l’equip nacional de curses de muntanya, Ferran Teixidó, va ser segon (4h26’11”)
Tercer va ser Marc Sabaté (4h30’02”)

En dones, Cheynna Treto va parar el crono a 6h09’14”
La van acompanyar al podi Laura Larrégola (6h17’07) i Kathyrn Ezra (6h31’21”)

LAURA ORGUÉ, EN CURSA

La corredora de copa del món d’Skyrunner®World Series i Vertical Kilometer®World Circuit i entrenadora de la Federació andorrana d’esquí, la catalana Laura Orgué, va ser un dels noms que destacaven en la mitja marató (cursa no puntuable per a la Multisegur copa d’Andorra)

Orgué es va imposar en els 21k amb 2h16’10”

En homes, la mitja marató va ser per a l’esquiador de muntanya de l’equip nacional Arnau Soldevila (2h07’51”)