FERRAN TEIXIDÓ: 3r A LA GRAND SERRE

FERRAN TEIXIDÓ: 3r A LA GRAND SERRE

Ferran Teixidó ha pres la sortida de la Grand Serre a les 9h, en una decisió estratègica d’última hora per a intentar així tenir més possibilitats de fer-se amb el campionat del món Vertical® Kilometer World Circuit.

La cursa, amb 1.000m exactes de desnivell, és una de les més verticals de tot el circuit, ja que té una distància de tan sols 1’8 quilòmetres.

La sortida es fa a 1.141m d’altitud per arribar a 2.141m, al bell mig dels “Rhone-Alpes”

FERRAN TEIXIDÓ i PASCAL EGLI, SEPARATS PER 4 PUNTS

El corredor de la FAM, Ferran Teixidó, ha entrat tercer amb un temps de 32’16”, en un cursa on, una setmana més, el francès rémi Bonet ha anat a batre el rècord, cosa que ha aconseguit, arribant amb 30’13”, en front dels 30’25” que havia marcat el català Kilian Jornet en el 2015

Segon ha estat Xavier Gachet (31’53”)

Les matemàtiques fan que, malgrat Pascal Egli hagi entrat quart (32’21”), sumant 60 punts davant els 70 del Ferran, i separats ambdós per 9 punts en la general provisional del Vertical® Kilometer World Circuit fins avui, el suís passi a encapçalar el mundial a falta de l’última prova a Limone el proper 12 d’octubre.

El podi femení ha estat el següent:
1. Axelle Mollaret 34’36” (nou rècord)
2. Christel Dewalle 34’56”
3. Marianna Jagercikova 39’11”

 

PERFIL CURSA

PUNTUACIONS