Ecotècnic: Nou col·laborador FAM

Ecotècnic: Nou col·laborador FAM

Ecotècnic ha arribat a un acord amb la Federació Andorrana de Muntanyisme, com a partner, per tal de col·laborar tant tècnicament com econòmicament en els projectes que inicií la federació i en relació a la sostenibilitat.
La sostenibilitat, inicialment plantejada en l’organització de la prova de Copa del Món d’esquí de muntanya Font Blanca, és un punt que ha anat adquirint major transcendència i importància. La voluntat de la FAM, és fomentar projectes i curses sostenibles.

Ecotècnic és una empresa especialitzada en el sector mediambiental i agroalimentari, fundada l’any 1990, que neix per donar resposta a la creixent necessitat de preservació i protecció de la salut pública i del medi ambient. El nostre model empresarial s’esforça per anticipar i gestionar de forma responsable els riscos i desafiaments de la nostra tasca dins d’un context de desenvolupament sostenible.

La nostra política de qualitat i responsabilitat corporativa, experiència i estructura organitzativa avala l’excel·lència dels nostres serveis. En aquest sentit hem implantat un Sistema de Gestió Integrat, segons les normatives UNE ISO 9001: 2015 i 14001: 2015, que ens compromet amb els nostres clients i garanteix la satisfacció dels nostres serveis.

Els serveis que oferim, principalment, son: CONTROL DE PLAGUES, SEGURETAT ALIMENTÀRIA (AAPPC), GESTIÓ DE RESIDUS, TECNOLOGIA DEL AIGUA, LABORATORI, ENTORN SOSTENIBLE I BIOMASSA.

A la foto podem veure a Jaume Esteve, President de la FAM, i a Francesc Zamora, Gerent i Propietari d’ECOTÈCNIC, reafirmant el acord de la col·laboració a les oficines de l’Empresa.