COPA D’ANDORRA AMB 9 PROVES

COPA D’ANDORRA AMB 9 PROVES

El calendari de la Park Piolets copa d’Andorra d’esquí de muntanya 2018/ 2019 s’ha presentat aquest matí a la seu de MoraBanc.

El circuit nacional comptarà amb 9 proves per a les diferents categories, de les quals es tindran en compte els 6 millors resultats per així confeccionar les classificacions finals de la Park Piolets copa d’Andorra.

CATEGORIES

Per a la categoria més jove, infantil, la compresa entre els 12 i els 14 anys, hi haurà 6 proves no puntuables.
Per als cadets (15 a 17 anys) i els júnior (18 a 20 anys), hi hauran 7 proves.
Els sèniors (de 21 a 40 anys) i veterans (més de 40), en tindran 8

CALENDARI

La primera de les curses i oberta a totes les categories, és la clàssica Nocturna Pas de la Casa (vertical), organitzada del Club Pirinenc Andorrà, i que tindrà lloc el 9 de desembre.

Agafarà el relleu el Soldeu Esquí Club en vigília de festes nadalanques, amb la Cronoescalada nocturna Grandvalira (vertical), el 22 de desembre.

Per a tancar el 2018, la 3 Fronteres MoraBanc Dynafit, prova també vertical, organitzada per l’Esquí Club Pas de la Casa Grau Roig, el 31 de desembre.

El 2019 tindrà com a primera cursa la vertical de la Font Blanca, organitzada per la mateixa FAM, el 27 de gener.

El 23 de febrer la travessa per equips Skimo 6, donarà el tret de sortida des de La Rabassa per finalitzar a Grau Roig (organitza VSL)

El 24 de febrer, doble cita:
Skimo 2, per a cadets i júnior i Skimo 4, per a categories sènior i veterans (organitza VSL)
A l’igual que la Skimo 6, són competicions per equips.

El març serà el torn de la mítica Travessa Ransol – La Serrera (equips), on els participants competiran el 30 de març, per a donar per tancada la Park Piolets copa d’Andorra, el dia següent, amb l’ECOA Skimo race Arcalís (equips)