JOSUÉ RODRÍGUEZ I RAQUEL TARGARONA CONTINUEN AL CAPDAVANT

JOSUÉ RODRÍGUEZ I RAQUEL TARGARONA CONTINUEN AL CAPDAVANT

Després de tres proves del Scarpa Circuit d’Andorra d’escalada, Josué Rodríguez (260 punts) i Raquel Targarona (252) encapçalen la general en categoria absoluta.

Dissabte passat, novament al rocòdrom del Centre de tecnificació d’Ordino, el BlocCafè Gym Boulder va organitzar la tercera competició del nacional, amb més d’una trentena de participants entre totes les categories, on va destacar l’alta participació de joves.

En categoria absoluta fèmines, Laura Rozados va ser la que va poder emportar-se el primer lloc, seguida de Natàlia Lanau i Raquel Targarona.

En masculí absolut, Josué Rodríguez, Noam Goldin i Joan Carles Mourelo van ser els que van conformar el podi, classificació que es repeteix a la general provisional.

Propera i última prova, l’1 de desembre al nou rocòdrom d’Escaldes-Engordany.

NOU ROCÒDROM INDOOR

L’última prova del Scarpa Circuit d’Andorra d’escalada tindrà lloc al nou rocòdrom del Comú d’Escaldes-Engordany, inaugurat ahir i situat a l’Avinguda Fiter i Rossell, el proper 1 de desembre.

El nou equipament comunal fa jornada de portes obertes fins demà divendres 15 de novembre (inclòs)

El Comú ha posat a disposició dels usuaris diferents tipus de tarifes, que van des de la diària als abonaments, passant per la possibilitat de lloguer del local.

 

TARIFES ROCÒDROM ESCALDES-ENGORDANY

CLASSIFICACIONS GENERAL I PER PROVES

IMATGES COMPETICIÓ DISSABTE