ARENY/MARTÍN I ALBÓS/CASABELLA, TOP 15

ARENY/MARTÍN I ALBÓS/CASABELLA, TOP 15

Avui ha estat el torn per a la prova per equips als campionats del món d’esquí de muntanya 2019 que se celebren a Villars sur Ollon (SUÏ)

Donades les condicions meteorològiques, la prova s’ha retrassat 2 hores alhora que s’ha modifica el traçat, deixant-lo per dins de pista i amb un desnivell d’uns 1.000m

Els 2 equips andorrans que prenien part, els formats per Xavi Areny/ Gerber Martin i per David Albós/Sergi Casabella (espoir), ha fet una gran cursa, finalitzant el el top 15 i per sota el 13% del temps de l’equip vencedor, els format pels suïssos Rémi Bonet/Werner Marti, amb un crono de 50’37”6
En segon lloc ha quedat la parella italiana Michele Boscaci/Robert Antonioli (51’31”1)
Els també italians Eydalin/Maguet (51’41”7), han completat el podi.

En dones, Axelle Mollaret/Lorna Bonnel s’han imposat en una cursa molt igualada en els 3 primers llocs.

VALORACIÓ TÈCNICA

Xavi Comas explicava que les modificacions d’última hora donades les condicions climatològiques han deixat la cursa en més curta i amb menys desnivell, alhora que per un traçat sense dificultats tècniques, cosa que no ha agradat gaire als equips en competició.

“Sigui com sigui, tots els equips han competit el mateix traçat i els nostres han fet una cursa molt bona. Tant a nivell de percentatges com de temps ha estat molt positiva. Han quedat just de la parella espanyola més forta, els catalans Marc Pinsach/Oriol Cardona”

 

ENLLAÇOS D’INTERÈS

Resultats ISMF