SERGI CASABELLA DESTACAT A MADONNA DI CAMPIGLIO

SERGI CASABELLA DESTACAT A MADONNA DI CAMPIGLIO

Ahir la ISMF va organitzar l’última de les curses de modalitat esprint de la temporada, on es decidien els campions de la disciplina.

La cursa va tenir lloc sota una intensa nevada, i en un horari poc habitual:
Inici sèries a la tarda per finalitzar al vespre.

Tal i com explicava el seleccionador nacional, Xavi Comas, el traçat de Madonna di Campiglio “és diferent del que estem acostumats, amb un llarg tram a peu amb escales de fusta, amb un pendent força constant.

SERGI CASABELLA, A QUARTS DE FINAL

Sergi Casabella, que aquest és el seu primer any en categoria sènior, va fer una bona competició en l’esprint d’ahir, finalitzant 25è.

“Estic molt content de la cursa feta. Era el primer cop que passava als quarts. Vaig aconseguir aguantar fins a mitja cursa a bon ritme, però pot ser el no estar acostumat a fer dues rondes a esprint, va fer que em faltés una punta de gas a la part final. Content del resultat i de l’experiència”, declarava Sergi Casabella.

“Els nostres esquiadors no estan acostumats a classificar-se per a una segona ronda, i això va fer que se’ls fes una mica més complicat passar a la següent, tot i què van assolir els resultats que la FAM demana. En el cas del Sergi, confirma la seva progressió en aquesta modalitat”

Gerber Martín es va classificar 30è.

David Pérez i Carles Serra, van finalitzar 32è i 33è respectivament.

David Albós no va prendre la sortida.

La victòria es va haver de decidir per “photo finish”, ja que Oriol Cardona i l’italià Robert Antoniolli van entrar junts, determinant-se que el català havia creuat meta en primer lloc.

VERTICAL

A les 18h d’aquesta tarda s’ha donat el tret de sortida a la vertical, altre cop sota una intensa nevada que fa preveure que el recorregut de la individual de dissabte haurà de ser modificat per l’elevat perill d’allaus.

“Les condicions han estat dures pels corredors, amb el terra molt relliscós”

David Albós ha entrat 33è (27’55), “dins els percentatges que demanem, tot i que el resultat hagi estat una mica menys bo que a Disentis”, manifestava Xavi Comas.

“Sergi Casabella (37è amb 28’32) també ha assolit els objectius marcats, per la qual cosa, la valoració positiva de les dues proves fetes a Madonna di Campiglio és bona”
Gerber Martín ha entrat 38è amb 28’37
Carles Serra 40è i David Pérez, 41è, tanquen els resultats de l’equip de la FAM d’avui a Itàlia.

Al capdavant de la cursa, lluita aferrissada per la victòria, on els 10 primers estan dins 60”:
El suís Werner Marti (24’31) guanya cursa i copa del món de la disciplina
L’han acompanyat al podi de Madonna Robert Antonioli (24’44) i Michele Boscacci (24’53)

En fèmines, Axelle Gachet Mollaret (28’56)ha estat la més ràpida, seguida Victoria Kreuzer i d’Alba de Silvestro

 

ENLLAÇOS D’INTERÈS

Resultats ISMF