GERBER MARTÍN SIGNA UNA 25a PLAÇA A LA INDIVUAL

GERBER MARTÍN SIGNA UNA 25a PLAÇA A LA INDIVUAL
Sergi Casabella, primer any en absoluta, top 30

Avui s’ha celebrat la cursa individual a Madonna di Campiglio, cursa que posava punt i final a la ISMF world cup.

El recorregut ha estat de 13’5 quilòmetres repartits en 3 pujades i 3 baixades i amb un desnivell positiu de 1.670m

GERBER MARTÍN TANCA LA TEMPORADA AMB BON RESULTAT

Gerber Martín ha estat el millor esquiador FAM en la cursa d’avui, finalitzant 25è (1h40’39”9) i dins els percentatges respecte el vencedor que demana la FAM als seleccionats, entrant a un 13’36% del guanyador, l’italià Matteo Eydallin (1h28’47”1) “el meu objectiu era entrar dins els percentatge que demana la FAM: “Els de davant han anat molt ràpid (top 3 en menys de 60”). Hi ha hagut molts abandons: La méteo no ens ha ajudat i la qualitat de la neu no era gaire bona. Els corredors més forts hem fet un pas endavant. Estic content per la cursa feta avui i de la posició i del percentatge aconseguits. Avui la cursa no sols era física, si no també mental”

Sergi Casabella, finalitza la primera temporada a la categoria reina amb un top 30 (1h42’56”7) i amb un percentatge respecte del millor crono inferior al 16%: “Estic ben content per la cursa feta avui. He intentat anar dins el gran grup. A les pujades he anat adelantant gent, encara que he perdut temps a la baixada. Molt satisfet d’acabar la temporada amb força”

David Albós ha entrat 33è (1h47’46”3)
David Pérez i Carles Serra, han sigut 35è i 36è respectivament.

En dones, Axelle Gachet Mollaret (1h40’09”1) s’ha imposat amb autoritat a Alba de Silvestro (1h42’01”5) i Lorna Bonel (1h42’05”8)

VALORACIÓ TÈCNICA

“La cursa d’avui ha estat força tècnica. A les baixades hi ha hagut molts abandons. David Albós ha anat molt bé en pujada, però les baixades li han costat. Bon final de copa del món en general ”

 

ENLLAÇOS D’INTERÈS

Resultats ISMF