CALENDARI MULTISEGUR COPA D’ANDORRA DE CURSES DE MUNTANYA 2019

CALENDARI MULTISEGUR COPA D’ANDORRA DE CURSES DE MUNTANYA 2019

Aquest matí s’ha presentat la XXXI edició del circuit nacional de curses de muntanya, la Multisegur assegurances copa d’Andorra.

El calendari, que començarà el proper 25 de maig i finalitzarà el 6 d’octubre, compta amb 10 proves, una més que l’edició anterior.

En categoria sènior, comptaran els 6 millors resultats assolits per a fer el càlcul final i determinar els guanyadors.

CATEGORIES

Les categories, igual que la passada edició, són aleví (10 a 11 anys), infantil (12 a 14), cadets (15 a 17), pels més joves.

En absoluta, s’engloben les edats a partir de 18 anys, amb les subcategories júnior (de 18 a 20), veterà (de 40 a 49) i màster (a partir de 50)

Igual que en edicions anterior i degut al desnivell acumulat, la Marató del Cims no puntuarà per als júnior però sí per a la resta de categories considerades “absoluta”
El mateix passa amb la Comapedrosa, on els júniors que vulguin optar a puntuar hauran d’inscriure’s a l’Arinsal, on també poden córrer els cadets.

CURSES

7 de les 10 curses que conformen la Multisegur assegurances copa d’Andorra 2019, traçaran circuits per a què els més menuts puguin iniciar-se en la disciplina de les curses de muntanya, en una ferma aposta per a crear base per al futur de l’esport.

9 per als cadets.

La FAM agraeix un any més l’esforç dels organitzadors per a fer-ho possible.

Travesses, maratons, verticals i “skyraces” formen part d’un circuit que vol donar cabuda a tots aquells federats (andorrans i estrangers) que vulguin gaudir de les muntanyes andorranes.

Com a novetat 2019, el 13 de juliol, CE Sanlòria, organitza una de les curses del nacional: “La Nit de la Gallina”

La resta de curses i organitzadors repeteixen, quedant així el calendari i quines curses són puntuables per a cada categoria: