CASAL I VIVES JA SÓN A SAINT-HONORÉ PER CÓRRER LA SKYRACE DES MATHEYSINS

CASAL I VIVES JA SÓN A SAINT-HONORÉ PER CÓRRER LA SKYRACE DES MATHEYSINS

Els dos corredors de l’equip nacional faran el reconeixement del circuit aquesta tarda amb l’objectiu d’identificar els trams més exigents

 

Principat d’Andorra, 17 de maig de 2019. Marc Casal i Sintu Vives ja són a SaintHonoré, França, acompanyats pel seleccionador nacional, Fabrizio Gravina, amb l’objectiu de córrer la Skyrace des Matheysins. És el primer cop que l’equip andorrà participarà en aquesta cursa, quarta cita del circuit internacional de curses de muntanya.

La Skyrace des Matheysins presenta una distància de 27 kilòmetres i un desnivell positiu de quasi 2.000 metres. Tal com ha comentat Gravina, és una cursa amb les característiques pures d’una skyrace amb parts molt tècniques que superen el 40% de desnivell. El tram més dur del circuit presenta una pujada de quasi 1.200 metres de desnivell positiu, un traçat molt tècnic que Marc Casal i Sintu Vives van estar preparant el passat cap de setmana al país, durant l’estatge de concentració. Els dos corredors estan molt concentrats i amb molta il·lusió de fer una excel·lent cursa.

Cal destacar que les previsions meteorològiques pel cap de setmana no són molt bones doncs hi ha previsió de neu i pluja. Per tant, caldrà estar molt pendents de com evoluciona la meteorologia i saber què decideix l’organització.