MARC CASAL FINALITZA EN 16A POSICIÓ A LA SKYRACE DES MATHEYSINS

MARC CASAL FINALITZA EN 16A POSICIÓ A LA SKYRACE DES MATHEYSINS

El corredor de l’equip nacional ha completat els 27 kilòmetres en un temps de 2h42’14”, a només un 4,55% del primer classificat

Sintu Vives ha finalitzat la Skyrace amb un temps de 3h00’50”, a un 16,50% respecte el guanyador, el rus Bartlomiej Przedwojewski

 

Principat d’Andorra, 19 de maig de 2019. La ciutat francesa de Saint-Honoré ha estat, aquest matí, l’escenari de la quarta cursa del circuit internacional de curses de muntanya, la Skyrace des Matheysins. Marc Casal i Sintu Vives hi han participat en representació de l’equip nacional, finalitzant-la complint els objectius marcats. Una cursa molt exigent on els corredors han hagut d’assumir el repte dels 27 kilòmetres i 1.980 metres de desnivell positiu en unes condicions meteorològiques adverses, ja que, tal i com ha comentat l’entrenador nacional, Fabrizio Gravina, tant en les darreres hores com durant la cursa, ha nevat en les cotes més altes i la puja ha estat present en les cotes més baixes.

Marc Casal ha realitzat una molt bona cursa, finalitzant en una molt lluitada 16a posició, només al 4,55% del primer classificat, el rus Bartlomiej Przedwojewski, amb un temps de 2h42’14”. Tal com ha comentat el corredor “Ha estat una cursa on hi havia molt nivell doncs en només 5 minuts de diferència, hem passat la línia de meta quasi 18 corredors”. Casal ha recuperat les sensacions que tenia l’any passat, sobretot en la pujada, on estava a només 2 minuts dels primers classificats.

El corredor andorrà també ha volgut destacar que les condicions han estat molt dures sobretot en la baixada on hi havia trams molt perillosos amb més d’un metre de neu en quasi 4 kilòmetres del recorregut. Malgrat alguna caiguda i el nivell competitiu que hi havia, Casal en destaca la part més positiva doncs “En la pujada he notat el mateix nivell que tenia el darrer any i que tot va millorant”.

Pel que fa a Sintu Vives, ha acabat els 27 kilòmetres de recorregut en 3h00’50”, a només un 16,50% del primer corredor. El seleccionador nacional, ha destacat que ambdós corredors han complert els objectius marcats doncs han completat el recorregut a menys del 20% de diferència del primer classificat. Gravina també ha volgut remarcar que ha estat una molt bona prova per encarar els pròxims reptes.

Resultats oficials:

HOMES:

1. Bartlomiej Przedwojewski 2h35’40”
2.Théo Detienne 2h35’43”
3. Rok Bratina 2h36’37”

DONES:

1. Elena Rukhliada 2h57’05”
2. Hillary Gerardi 3h03’23”
3. Katie Schide 3h05’10”

Enllaços d’interès:

https://www.skyrunnerworldseries.com/races/