ELS GERMANS CASAL S’IMPOSEN A LA JORMA URBAN TRAIL

ELS GERMANS CASAL S’IMPOSEN A LA JORMA URBAN TRAIL

Òscar Casal ha passat la meta en primera posició amb un temps de 1h48’51”, seguit del seu germà, Marc Casal. El tercer classificat ha estat Martí Lazaro.

 

Principat d’Andorra, 25 de maig de 2019. La Jorma Urban Trail s’ha disputat aquest matí a la parròquia d’Escaldes-Engordany, donant el tret de sortida a la Multisegur Assegurances Copa d’Andorra de curses de muntanya 2019. Marc i Òscar Casal, David Méndez i Carlos Fernández han estat els representants de l’equip nacional a la que ha estat la 3a edició d’aquesta cursa que combina trams de muntanya amb trams d’asfalt. Enguany, la prova ha tingut un rècord de participació amb més de 500 participants en les tres distàncies disponibles: 21, 10 i 5 kilòmetres. Malgrat la pluja intermitent que ha fet presència en alguns trams dels recorreguts, la cursa s’ha disputat sense incidències i en un ambient festiu.
Òscar i Marc Casal han finalitzat en primera i segona posició respectivament, creuant la línia de meta amb només quatre minuts de diferència. Òscar Casal han completat el recorregut de 21 kilòmetres i 1.400 metres de desnivell positiu amb un temps de 1h48’51”. En Marc, l’ha completat amb 1h52’49”, entrant a meta al mateix temps que el tercer classificat, el corredor Martí Lazaro.
En finalitzar la cursa, ambdós corredors han destacat que la modificació de recorregut a causa de la pluja, des de el berenador d’Engolasters fins a les urbanitzacions, ha estat una sorpresa ben positiva doncs es tracta d’un nou camí que mai havien realitzat. Un traçat amb menys pedres i per tant, més segur per a tots els participants que hi prenien part.
D’altra banda, Carlos Fernández ha finalitzat el recorregut amb un temps de 1h57’44”, aconseguint una meritòria sisena plaça. David Méndez ha creuat la línia de meta darrere seu, acabant en setena posició, amb un temps de 1h58’07”.

 

Resultats oficials de la cursa:

Homes:
1. Òscar Casal: 1h48’51” 2. Marc Casal: 1h52’49” 3. Martí Lazaro: 1h52’49”

Dones:
1. Roser Espanyol: 2h22’14” 2. Queralt Riba: 2h22’45” 3. Andrea Sinfreu: 2h32’22”

 

ENLLAÇOS D’INTERÈS:

https://eventselit.com/travesses-de-muntanya/jorma-urban-trail/