ELS GERMANS CASAL JA SÓN A ITÀLIA PER A DISPUTAR LA LIVIGNO SKYMARATHON

ELS GERMANS CASAL JA SÓN A ITÀLIA PER A DISPUTAR LA LIVIGNO SKYMARATHON

Sintu Vives, Julio Rodrígues, Carlos Fernández i David Méndez completen la llista de corredors andorrans que disputaran la sisena cita internacional de la temporada

L’organització de la cursa ha hagut de realitzar modificacions en el traçat inicial marcat a causa de la quantitat de neu acumulada en les zones amb més alçada

 

Principat d’Andorra, 13 de juny de 2019. Aquest dissabte, 15 de juny, el municipi italià de Livigno tornarà a ser l’epicentre mundial de les curses de muntanya. Més de 70 corredors de l’elit mundial, els germans casals entre ells, hauran d’afrontar 34 kilòmetres amb un desnivell positiu de 2.700 metres, un traçat molt exigent que reptarà tots els participants a donar el seu màxim rendiment. Però, tal com ha confirmat el seleccionador nacional, Fabrizio Gravina, l’organització de la cursa està realitzant modificacions en el traçat a causa de la gran quantitat de neu acumulada que encara hi ha en les zones més altes. Per tant, tot sembla indicar que la cursa passarà a ser de 31 kilòmetres i 2.400 metres de desnivell positiu, a falta de confirmació oficial de l’organització, que fins a darrera hora d’avui no decidirà quin serà el recorregut definitiu.

Òscar Casal afronta la Livigno Skymarathon amb un molt bon estat de forma després d’estar sis setmanes entrenant, un cop recuperat de la gira asiàtica. Gravina ha destacat que la preparació prèvia que ha fet el corredor per afrontar aquest repte ha estat molt satisfactori. Cal destacar que haurà de lluitar al costat d’altres figures importants de l’skyrunning com són Jia Erenjia, Petter Engdahl o el jove espanyol Oriol Cardona.

Per la seva part, Marc Casal torna a afrontar una cita del circuit internacional amb bones sensacions personals i amb l’objectiu de realitzar una molt bona cursa, tal com va assolir l’any passat, finalitzant en 4a posició absoluta.

Carlos Fernández, Julio Rodrígues i David Méndez afronten el seu primer repte internacional amb molta il·lusió i amb ganes de donar el seu màxim rendiment i d’aquesta manera, poder mesurar en quin punt estan respecte a l’elit mundial. Sintu Vives, afronta el repte de Livigno en unes molt bones condicions físiques i amb ganes d’assolir un bon resultat.

Tot l’equip, amb Fabrizio Gravina, ja són sobre el terreny per fer un primer reconeixement del circuit i adaptar-se a les condicions meteorològiques de la zona italiana.

 

ENLLAÇOS D’INTERÈS

https://www.skyrunnerworldseries.com/livigno-skymarathon-2019/