CASAMANYA EXTREM

CASAMANYA EXTREM

El passat 16 de juny es va disputar al pic del Casamanya, una de les curses més exigents del calendari en el marc de la Copa d’Andorra de Curses de Muntanya. La Casamanya Extrem Vertical Race, organitzada per l’Esquí Club d’Ordino Arcalís, va oferir tres recorreguts per a tots els corredors que volguessin disputar-la: La Mini-Extrem amb 1,7 kilòmetres i 229 metres de desnivell positiu, la clàssic amb una distància de 3 kilòmetres i mig i 760m+ i la Extrem, de 5 kilòmetres i 1.440m+. En aquesta darrera prova, el guanyador va ser Ferran Teixidó, que es va imposar amb un temps de 59’13”. El van acompanyar al podi Agustí Roc amb un temps de 1h01’20” I Gerber Martin a només 6 segons del segon classificat. En categoria femenina, la primera posició va ser per a Fatima De Diego amb un temps de 1h13’54”. Angela Castello va pujar al segon calaix del podi amb un temps de 1h15’33”. La tercera plaça va ser per a Carola Vila amb un temps de 1h17’26”