LAIA TAULATS, DEBUTA I GUANYA EN LA PRIMERA PROVA DE LA COPA D’ESPANYA DE DIFICULTAT JUVENIL 2019 EN CATEGORIA SUB 14 FEMENINA

LAIA TAULATS, DEBUTA I GUANYA EN LA PRIMERA PROVA DE LA COPA D’ESPANYA DE DIFICULTAT JUVENIL 2019 EN CATEGORIA SUB 14 FEMENINA

El Centre Municipal d’Escalada Climbat La Foixarda (Barcelona) va acollir ahir dissabte 22 de juny la proba juvenil que aquest any ha inclòs una nova categoria: la sub 14, on la Laia Taulats ens ha enlluernat una vegada més

 

Principat d’Andorra, 23 de juny de 2019. Ahir va arrancar la Copa d’Espanya d’escalada en Dificultat al Centre Municipal d’escalada Climbat La Foixarda (Barcelona), on va ser el torn per a la proba juvenil que aquest any ha inclòs la nova categoria Sub 14, que se sumaran a les ja habituals sub 16, sub 18 i sub 20.

Avui diumenge, es disputa la prova en la categoria absoluta, on els millors escaladors del territori nacional d’Espanya lluitaran per aconseguir el lideratge de la Copa 2019.

Laia Taulats, una de les joves promeses de l’equip nacional, s’ha proclamat campiona en la categoria Sub 14 de la primera prova de la Copa d’Espanya de Dificultat Juvenil 2019, aconseguint una puntuació de 32 + a la final.

El seleccionador nacional Eduard Martín López, ens ha fet una valoració molt positiva explicant que en la 1a via, Laia Taulats, va quedar molt per davant de la resta de contrincants, mentre que en la 2a via, el nivell va estar força anivellat, i a la Final que gràcies als 6 moviments de més que Laia Taulats es va marcar, aconsegueix el meritori podi.

Aquests són els resultats finals de la primera prova de la Copa d’Espanya de Dificultat Juvenil 2019 categoria sub 14 femenina

*1: PER TEMPS (2’04’’)
*2: PER TEMPS (3’27’’)

 

IMATGES