TRAVESSA D’ENCAMP

Diumenge 7 de juliol va tenir lloc la 36a edició de la Travessa d’Encamp, una de les proves més clàssiques de la Multissegur Copa d’Andorra. Enguany, es van oferir tres recorreguts diferents adaptats als gustos de cada corredor. Un primer traçat de quatre kilòmetres i mig i 300 metres de desnivell positiu, un segon recorregut de 14 kilòmetres i 1.200m+ i el recorregut més exigent amb 21 kilòmetres de distància i 1.300m+. En aquesta darrera categoria, el guanyador va ser el corredor de l’equip nacional Marc Casal Mir amb un temps de 2h14’45”. Casal va entrar a meta al mateix temps que Martí Lazaro. Arnau Soldevila els va acompanyar al podi marcant un temps de 2h21’00”. En categoria femenina, la guanyadora va ser Queralt Riba amb un temps de 2h52’26”, seguida per Imma Parrilla amb un temps de 2h58’51”. El tercer calaix del podi el va ocupar Carol Cureau amb un temps de 3h36’39”.