NIT DE LA GALLINA

NIT DE LA GALLINA

La primera edició de la Nit de la Gallina es va disputar el passat dissabte 13 de juliol. Organitzada pel club Sanlòria, és una nova cursa dins de la Multisegur Copa d’Andorra que va oferir als corredors l’experiència de gaudir d’una cursa noctura amb dues distàncies disponibles: 7 kilòmetres i 400m+ o un recorregut més exigent amb 18 kilòmetres i 1.600 metres de desnivell positiu. Ferran Teixidó es va imposar en la distància llarga amb un temps de 2h14’00”. La segona plaça va ser per Alexandre Urbina amb un temps de 2h16’46”. Els va acompanyar al podi Marco Moreira, que va entrar marcant el mateix temps que el segon classificat. En categoria femenina, el primer calaix del podi va ser per a Fernanda Barbosa amb un temps de 2h14’00”. La van acompanyar al podi Carol Cureau i Maria Isabel Fernández.