MARC CASAL FINALITZA EN 14a POSICIÓ A LA BUFF EPIC TRAIL

MARC CASAL FINALITZA EN 14a POSICIÓ A LA BUFF EPIC TRAIL

Òscar Casal ha hagut d’abandonar al kilòmetre 16 per culpa de molèsties físiques

Imma Parrilla ha finalitzat la marató amb un temps de 5h57’49”, aconseguint una meritòria 20a posició femenina

 

Principat d’Andorra, 14 de juliol de 2019. El municipi de Barruera ha estat, aquest matí, l’escenari de la vuitena cursa del circuit internacional de curses de muntanya, la Buff Epic Trail. Marc i Òscar Casal, Sintu Vives, Julio Rodrigues, Imma Parrilla i Anna Artal hi han participat en representació de l’equip nacional. Una de les curses més tècniques del circuit on els corredors han hagut d’afrontar 42 kilòmetres i 3.325 metres de desnivell positiu en unes condicions meteorològiques imprevisibles, ja que, tal com ha comentat l’entrenador nacional, Fabrizio Gravina, hi ha hagut trams amb molta calor, amb pluja i fins i tot amb vent.

Oriol Cardona ha estat el guanyador amb un temps de 4h08’02”. Darrera seu, han creuat la línia de meta l’anglès Jonathan Albon i l’espanyol Zaid Ait. En categoria femenina, l’espanyola Sheila Avilés ha estat la guanyadora amb un temps de 4h37’40”. Johanna Åström i l’anglesa Holly Page han entrat en segona i tercera posició respectivament.

Marc Casal ha realitzat una molt bona cursa, finalitzant en una lluitada 14a posició, només a 12’ del primer classificat, amb un temps de 4h29’00”. Tal com ha comentat el corredor “Ha estat una cursa tècnica però he pogut donar el meu màxim des de l’inici”. Casal ha recuperat del tot les sensacions que tenia l’any passat, sobretot en la pujada, on estava seguint el ritme dels primers classificats.

Imma Parrilla ha aconseguit una meritòria 20a posició, marcant un temps de 5h57’49”. El nivell femení en aquesta vuitena cita internacional era molt elevat. La corredora de l’equip andorrà ha sabut mantenir un bon ritme i ha lluitat fins al final per entrar al TOP20 femení.

Pel que fa a la resta de l’equip, Julio Rodrigues ha acabat la Buff Epic Trail en 29a posició amb 4h59’55”, un molt bon resultat per al corredor andorrà. Sintu Vives ha creuat la línia de meta en 55a posició, amb un temps de 5h16’36”.

Resultats oficials:

HOMES:

1. Oriol Cardona 4h08’02”
2. Jonathan Albon 4h10’21”
3. Zaid Ait 4h11’07”

DONES:

1. Sheila Avilés 4h37’40”
2. Johanna Åström 4h42’51”
3. Holly Page 4h54’19”

 

Enllaços d’interès:

https://www.skyrunnerworldseries.com/buff-epic-trail-2019/