L’ELIT MUNDIAL DE L’SKYRUNNING ARRIBA AQUEST DIUMENGE A ANDORRA

L’ELIT MUNDIAL DE L’SKYRUNNING ARRIBA AQUEST DIUMENGE A ANDORRA

La Skyrace Comapedrosa ja és una prova consolidada dins del circuit internacional de les Migu Run Skyrunner World Series

 

Principat d’Andorra, 17 de maig de 2019. Andorra tornarà a ser, aquest cap de setmana, l’epicentre mundial de les curses de muntanya. La desena prova del circuit de les Migu Run Skyrunner World Series arriba al principat aquest diumenge, 28 de juliol, amb la Skyrace del Comapedrosa.

L’equip nacional seleccionat per a córrer entre les Valls dels Comapedrosa està format per: Òscar Casal, Marc Casal, Julio Rodrigues, Sintu Vives, David Méndez, Carlos Fernández, Imma Parrilla i Anna Artal. Tots els membres de la selecció andorrana afronten la cursa en bones condicions físiques i amb ganes de donar el seu màxim en l’única prova del calendari internacional que es disputa a casa.

La Skyrace del Comapedrosa ofereix dos traçats: La Skyrace Arinsal amb 15 kilòmetres i 1.415 metres de desnivell positiu, puntuable per al Multisegur Copa d’Andorra 2019 en les categories júnior/ cadet i el recorregut clàssic, puntuable per al circuit internacional i per a la Copa d’Andorra en categories sènior/veterans/màster amb 21 kilòmetres i 2.280m+. La prova llarga compta amb dues pujades molt llargues en un terreny tècnic d’alta muntanya. La primera pujada arriba als 2.942 metres d’altitud i la segona, té com a al•licient, tocar el sostre del Principat, a 2.972 metres, coronant la muntanya més alta del Principat, el Pic del Comapedrosa.

Cal destacar que les previsions meteorològiques pel cap de setmana no són molt bones doncs hi ha previsió de temps inestable. Per tant, caldrà estar molt pendents de com evoluciona la meteorologia aquests pròxims dies.