JULIO RODRÍGUEZ FINALITZA EN 20a POSICIÓ ALS CAMPIONATS D’EUROPA EN LA 2a edició de la ULTRA MAGA SKYMARATHON

JULIO RODRÍGUEZ FINALITZA EN 20a POSICIÓ ALS CAMPIONATS D’EUROPA EN LA 2a edició de la ULTRA MAGA SKYMARATHON

El corredor de l’equip nacional ha marcat un temps de 8h07’24” i ha lluitat fins al final per aconseguir aquesta meritòria posició europea

 

Principat d’Andorra, 1 de setembre de 2019. El Menna (2.300m), l’Arera (2.512m) i l’Alben (2.019m), són els tres cims que componen l’Ultra Maga Skymarathon, i que aquesta matinada, han estat, l’epicentre dels campionats d’Europa de les curses de muntanya. Julio Rodríguez com a únic representant andorrà, ha corregut la seva primera edició d’aquesta cursa, amb una distància de 50 kilòmetres i 5.000 metres de desnivell positiu.

“Crec que és la cursa més dura que he fet mai” han estat les paraules del Julio, per traslladar- nos la seva experiència com a traçat molt exigent, tècnic i dur que ha posat a prova tots els seus participants.

L’italià Cristian Minoggio s’ha proclamat guanyador de la segona prova de l’Ultra Maga Skymarathon amb un temps de 6h37’26”, i a 15’37’’ del segon classificat lleonès Manuel Merillas. En tercera posició ha arribat l’italià Daniel Jung, amb un temps de 7h 02’ 52’’. Pel que fa a les dones, la guanyadora ha estat la reusenca Ester Casajuana amb un temps de 8h19’11”, seguida de la corredora basca Sandra Sevillano Guerra i la catalana Silvia Puigarnau.

El corredor andorrà ha acabat els 50 kilòmetres i 5.000 metres de desnivell positiu en 20a posició, un resultat molt satisfactori tenint en compte el nivell competitiu que hi havia a la línia de sortida.

En finalitzar la cursa, Julio s’ha mostrat molt satisfet del resultat, ha comentat que “He sortit una mica conservador i a l’última baixada he avançat molt, per donar el meu màxim rendiment, és dur però m’he trobat molt bé i estic molt content, i si l’any que ve podem tornarem si es fan aquí els europeus i crec que puc millorar molt.”

 

Resultats oficials de la cursa

Homes:
1. Christian Minoggio (6:37:26)
2. Manuel Merillas (6:52:03)
3. Daniel Jung (7:02:52)

Dones:
1. Ester Casajuana (8:19:11)
2. Sandra Sevillano (8:33:35)
3. Silvia Puigarnau (8:41:11)

 

ENLLAÇOS D’INTERÈS

https://bit.ly/2HBp78Q

http://www.magaskymarathon.it/en/