ÒSCAR CASAL FINALITZA EN 5a POSICIÓ ALS CAMPIONATS EUROPEUS DE SKYRUNNING

ÒSCAR CASAL FINALITZA EN 5a POSICIÓ ALS CAMPIONATS EUROPEUS DE SKYRUNNING

Casal ha finalitzat la Veia Skyrace en 14a posició en 3h06’, una bona marca tenint en compte el nivell competitiu que hi havia a la línia de sortida

Sintu Vives ha travessat la línia de meta en 47a posició marcant un temps de 3h39’ i el jove Arnau Soldevila ha finalitzat en la 39a posició

 

Principat d’Andorra, 7 de setembre de 2019. La vall de Bognano ha estat l’escenari protagonista, aquest matí, de la darrera prova dels Campionats Europeus de Skyrunning (2019 Skyrunning European Championship). A les set i mitja del matí, s’ha donat el tret de sortida a la International Veia Skyrace on tots els participants dels diferents països participants han hagut de fer front a 31 kilòmetres i a un desnivell positiu de 2.600 metres. Enguany, el recorregut traçat per l’organització era molt tècnic amb trams de tota mena per tal de posar a prova totes les habilitats dels corredors.

Òscar Casal ha realitzat una molt bona cursa tenint unes bones sensacions des dels primers kilòmetres i poden completar el recorregut assolint la 14a plaça en un temps de 3 hores i 6 minuts, a només tretze minuts del català Jan Margarit, guanyador de la Veia Skyrace. El corredor de l’equip nacional finalitza els Campionats Europeus de Skyrunning assolint una excel·lent 5a posició absoluta, tenint en compte les dues curses en les quals ha participat. Casal marxa d’Itàlia amb un estat de forma elevat per tal d’assolir els nous objectius marcats per aquets final de temporada.

El jove Arnau Soldevila ha realitzat una cursa molt sòlida, superant molts corredors amb més experiència i podent assolir una molt bona 39a posició. Soldevila ha finalitzat el traçat amb un temps de 3 hores i 31 minuts. El corredor andorrà marxa d’Italià amb una molt bona experiència personal i podent sumar dos bons resultats. Pel que fa a Sintu Vives, ha finalitzat la Skyrace d’avui en 47a posició assolint un temps de 3 hores i 39 minuts. El corredor ha donat el seu màxim durant tota la prova tot i el nivell que hi havia enguany.

 

Resultats oficials de la cursa

Homes:
1. Jan Margarit: 2h53’
2. Elhousine Elazzaqui: 2h55’
3. Delorenzi Roberto: 2h57’

Dones:
1. Densia Dragomir: 3h23’
2. Fanny Borgstrom: 3h28’
3. Ainhoa Sanz: 3h29’