ÒSCAR I MARC CASAL JA SÓN A LIMONE PER A DISPUTAR LA SKYMASTERS

ÒSCAR I MARC CASAL JA SÓN A LIMONE PER A DISPUTAR LA SKYMASTERS

 Ambdós germans són els únics corredors nacionals classificats per a disputar la darrera prova internacional de la temporada que coronarà els millors atletes de Skyrunning de la temporada 2019 

 

Principat d’Andorra, 17 d’octubre 2019. Aquest dissabte, la ciutat italiana de Limone sul Garda acollirà la darrera prova de Skyrunning de la temporada, coneguda com The SkyMasters. Els millors corredors de la temporada ho donaran tot per a poder assolir el millor resultat possible dins del rànquing mundial. Enguany, la prova tindrà una distància de vint-i-set kilòmetres amb un desnivell positiu de 2.600 metres. L’elit mundial d’aquest esport haurà d’afrontar un traçat molt exigent i desafiant amb sortida i arribada al costat d’un dels llacs de la ciutat. El tret de sortida serà en un horari poc habitual doncs la cursa es disputa a la una del migdia. Cal destacar que en aquesta prova participen el TOP30 mundial i els 5 primers classificats de cada cursa del calendari. 

El seleccionador nacional Fabrizio Gravina ha volgut destacar que, per als germans Casal, assistir a aquest esdeveniment esportiu, de ressò internacional, és un premi a la gran temporada realitzada i que el principal objectiu serà sortir a gaudir al màxim de tot el recorregut. Gravina també ha afegit que es tracta d’un traçat completament nou i per tant, desconegut per ambdós germans. 

Òscar i Marc Casal arriben a la SkyMasters molt ben preparats i amb ganes de donar el seu màxim tot i que, el desgast físic de tota la temporada també es fa notar. Ambdós corredors intentaran mantenir el mateix ritme durant els 27 kilòmetres, tant en les llargues pujades com en la darrera baixada que arriba al centre històric de Limone. 

El factor meteorològic també pot afectar els corredors doncs, a dia d’avui, donen pluges intermitents durant tot el dia. Òscar Casal s’ha classificat gràcies a la 5a plaça aconseguida a Xina i Marc Casal ho ha fet per la sumatòria de punts acumulats durant tota la temporada.