SERGI CASABELLA S’IMPOSA A LA CRONOESCALADA NOCTURNA DEL PAS DE LA CASA

SERGI CASABELLA S’IMPOSA A LA CRONOESCALADA NOCTURNA DEL PAS DE LA CASA

Principat d’Andorra, 14 de desembre de 2019. El Pas de la Casa ha estat, aquest vespre, l’escenari de la primera prova de la Park Piolets Copa d’Andorra 2019-2020. La Cronoescalada Nocturna d’esquí de muntanya és una cursa popular, apta per a tots els públics i edats. La XXIII edició ha donat el tret de sortida a les cinc i mitja de la tarda des del Telecabina de quatre places del Pas de la Casa. L’arribada estava 420 metres més amunt, al Coll Blanc. La prova, organitzada pel Club Pirinenc Andorrà, ha tingut una participació de 68 esquiadors, tenint en compte totes les categories: infantil, cadet, júnior, sènior i veterà.

Marcel Prat, Sergi Casabella, David Albós, Carles Serra, Gerber Martín i Euan Prieto hi han participat en representació de l’Equip Nacional d’esquí de muntanya. Xavi Comas, seleccionador nacional, ha destacat, un cop finalitzada la prova, que la Cronoescalada Nocturna ha estat un excel•lent repte per a poder mesurar en quin estat físic es troben els esquiadors i un bon rodatge perquè agafin el ritme de competició.

En categoria absoluta, Sergi Casabella ha travessat la línia de meta en primera posició marcant un temps de 17’26”, seguit per Gerber Martín amb un temps de 17’41”. Els ha acompanyat al podi Carles Serra amb un temps de 17’52”. Casabella i Martín han realitzat una excel•lent cursa, donant el seu màxim des de l’inici i oferint al públic un frec a frec final emocionant per aconseguir la primera posició.

Euan Prieto ha aconseguit la 5a posició absoluta marcant un temps de 17’56”. David Albós l’ha seguit de ben aprop, arribant al Coll Blanc en la 11a posició en un temps de 18’44”.

En categoria júnior, Marcel Prat ha realitzat una molt bona prova marcant un temps de 18’28”, sent l’únic esquiador que ha participat en aquesta categoria.

En categoria absoluta femenina, Claudia Sabata ha travessat la línia de meta en primera posició, recorrent els 420 metres de desnivell en un temps de 23’37”, seguida per Laia Sebastià i de Júlia Vila.

El seleccionador nacional ha afegit que tots els esquiadors es troben en un molt bon moment de forma gràcies a la preparació física que han estat duent a terme en els darrers mesos i que espera que els resultats obtinguts avui siguin un mirall de la temporada.