XAVI ARENY PUJA AL TERCER CALAIX DEL PODI A LA CRONOESCALADA L’ÀLIGA

XAVI ARENY PUJA AL TERCER CALAIX DEL PODI A LA CRONOESCALADA L’ÀLIGA

Principat d’Andorra, 21 de desembre de 2019. Aquesta tarda, s’ha disputat la segona prova de la Copa d’Andorra de la temporada 2019-2020. La pista Àliga, coneguda per ser un traçat de Copa del Món, ha estat l’escenari de la Cronoescalada Nocturna L’Àliga de Grandvalira.

Xavi Areny i Euan Prieto han estat els dos representats de l’equip nacional que hi han pres part. Xavi Areny ha realitzat un molt bona cursa tot i que no s’ha trobat al cent per cent. L’andorrà ha aconseguit donar el seu màxim malgrat les males sensacions en algunes parts del traçat i ha pogut pujat al tercer calaix del podi marcant un temps de 18’04”.

Per la seva part, Euan Prieto ha tingut molèsties físiques des de l’inici del recorregut. Tot i això, ha lluitat per finalitzar la Cronoescalada en el mínim temps possible i ha pogut travessat la línia de meta en una meritòria cinquena posició marcant un temps de 18’30”.