Carles Font, Manel Pelegrina i Joan Turné als WINTER WORLD MASTERS GAMES de INNSBRUCK 2020

Carles Font, Manel Pelegrina i Joan Turné als WINTER WORLD MASTERS GAMES de INNSBRUCK 2020

Andorra la Vella 19 de gener 2020. Del 10 al 19 de gener de 2020, Innsbruck va acollir els Jocs Mundials d’Hivern de Veterans – el major festival d’esports d’hivern del món per a majors de 30 anys. Més de 3.000 esportistes i acompanyants van descendir al Tirol al gener de 2020 per a participar en aquest gran torneig internacional.

La IMGA, com a òrgan rector mundial dels esdeveniments esportius de Masters, està reconeguda pel Comitè Olímpic Internacional (COI) i està dirigida als atletes de Masters de tot el món. D’acord amb l’eslògan oficial de l’esdeveniment, “spirit together”, els atletes amateurs tenien l’oportunitat de tractar-se amb ex-olímpics. L’únic criteri d’inscripció era el requisit de l’edat mínima, que varia segons l’esport.

En els Jocs Mundials d’Hivern de 2020 es van presentar dotze esports diferents: Esquí alpí, esquí de muntanya, cúrling, hoquei sobre gel, patinatge artístic, patinatge de velocitat, pista curta, biatló, esquí de fons, combinat nòrdic, salt d’esquí i esquí d’orientació. Els atletes van competir per al voltant de 2.500 medalles.

En el setè dia del WWMG 2020, la Cursa Vertical  (3,3km, 954m de diferència d’altitud) que es va disputar a  Patscherkofel, els nostres tres ex-corredors nacionals van aconseguir les següents posicions: Joan Turné, amb un temps de 44’16.7 ” aconsegueix la 9a posició (a +3’53.4” del primer classificat Caillot Yoann (FR); Manel Pelegrina, amb un temps de 47’10.0” aconsegueix la 22a posició;  i en acabar Carles Font,  va fer 50’00.9” de temps assolint així la 36a posició.

En el novè dia, la Cursa Individual (total aprox. 1.900m de diferència d’altitud) que va tenir lloc a Praxmar; els resultats dels nostres 3 representants nacionals foren: Carles Font, va aconseguir una fantàstica 7a posició amb un temps de 1h21’30.0” (a només +15:59.1 del primer classificat francès Alain Bellagamba). Seguidament, Joan Turne va entrar en 22a posició amb un temps de 1h 51′ 29.9” i en acabar, la 38a posició va ser pel Manel Pelegrina amb un temps de 2h 03’41.3”.

 

Enllaç resultats:

Vertical Race

Individual Race