L’EQUIP NACIONAL D’ESQUÍ DE MUNTANYA AFRONTA LA COMAPEDROSA WORLD CUP AMB IL•LUSIÓ I AMB L’OBJECTIU D’ASSOLIR UNS BONS RESULTATS

L’EQUIP NACIONAL D’ESQUÍ DE MUNTANYA AFRONTA LA COMAPEDROSA WORLD CUP AMB IL•LUSIÓ I AMB L’OBJECTIU D’ASSOLIR UNS BONS RESULTATS

Principat d’Andorra, 23 de gener de 2020. Aquest cap de setmana, el Principat d’Andorra es convertirà en l’epicentre mundial de l’esquí de muntanya gràcies a la celebració de la Comapedrosa World Cup, segona parada del calendari internacional 2020.  En la que ja és la 10a edició la gran novetat ha estat el canvi d’ubicació de la cursa individual que es disputarà a Vallnord Pal Arinsal amb sortida i arribada al Xalet Igloo. Pel que fa a la Vertical Race, el recorregut no canvia respecte als anys anteriors. Cal destacar que ambdues proves puntuen en el circuit internacional fixat per la Federació Internacional d’Esquí de Muntanya (ISMF), un factor clau que converteix aquesta prova en un espectacle esportiu en l’àmbit nacional i representa una projecció internacional d’Andorra molt important en països d’arreu el món.

La Federació Andorrana de Muntanyisme estarà representada per tots els esquiadors nacionals que integren l’equip 2020: Xavier Areny, David Albós, Euan Prieto i Gerber Martin en categoria Sènior; Sergi Casabella, David Pérez i Carles Serra en categoria Sènior Espoir i Andrea Sinfreu, Marcel Prat i Adrià Bartumeu que competiran en la categoria Júnior. Tots els nostres esquiadors nacionals competiran en les dues proves a excepció de Prieto i Bartumeu que només disputaran la prova de diumenge, tal com ha confirmat Xavier Comas, seleccionador nacional de la FAM. Els 10 representants andorrans afronten el repte amb molta il·lusió, en un molt bon estat de forma i amb la motivació de competir a casa i poder lluitar per assolir el millor resultat possible davant l’elit mundial d’aquest esport.

El recorregut definitiu de la Individual Race estarà condicionat per l’evolució de la meteorologia que ja ha fet modificar el traçat inicial i es disputarà íntegrament a Arinsal a causa de les recents nevades que estan afectant tot el país. Durant el dia d’avui l’Organització de la Comapedrosa World Cup amb Carlo Ferrari, director tècnic de la cursa al capdavant, confirmaran el traçat definitiu que els esquiadors hauran de fer front dissabte a partir de les deu del matí.